ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Quality is not an act, it is a habit.

Η εταιρία ΔΡΑΚΑΤΟΣ ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1981 και δραστηριοποιείται στο χώρο με την παραγωγή και εμπορία ξύλινων δαπέδων. Η υψηλή τεχνογνωσία, το design,καθώς και ο σεβασμός για την υγεία και το περιβάλλον μας οδήγησαν στην παραγωγή προϊόντων υψηλής αισθητικής και ποιότητας προσφέροντας λύσεις σε οποιαδήποτε τεχνική και αρχιτεκτονική μελέτη.

Στην εγχώρια παραγωγή τα μασίφ δάπεδα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου επιλέγονται από ασφαλείς πρώτες ύλες εξωτερικού και κατεργάζονται με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές και με πλήρη πιστοποίηση ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και διαχρονικότητα του δαπέδου. Στον τομέα των εισαγωγών έτοιμων προϊόντων η Εταιρεία ΔΡΑΚΑΤΟΣ συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού, τα προϊόντα δε είναι επιλεγμένα και διεθνώς αναγνωρισμένα με πολυετή παρουσία στην Ελλάδα.

Με σεβασμό προς τους πελάτες και συνεργάτες μας προτεραιότητά μας είναι η συνέχιση της παράδοσης που μας καταξιώνει στο χώρο με αξιοπιστία και συνέπεια καθώς και η συνεχής αναζήτηση νέων στόχων με σκοπό την βελτίωση και εκσυγχρονισμό των προϊόντων μας.

Ξύλινα δάπεδα

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ